Et endnu ikke-eksisterende - men meget vellignende billede af mig!

Mig....

Ja, her er så lidt om mig selv.

Jeg hedder Jeppe Steensgaard og jeg bor i København.
Jeg er uddannet ingeniør (!) fra Aalborg Universitet og jeg har gennem min uddannelse især beskæftiget mig med byggeledelse.

Min helt store interesse er - som det også kan ses på de links, der findes på disse sider - film. Det betyder bl.a. også, at jeg er blandet ind i Filmklubben Biotex.
Jeppe´s home @ www.steensgaard.comMin søde, lille computer: Acer 501T

Hjemmesiden....

www.steensgaard.com er min virtuelle legeplads - mit lille hjørne af det såkaldte internet. Idet det er min side - og indholdet er derefter... - findes der en del links til diverse ting og sager som af den ene eller anden grund interesserer mig.

Siden er bygget op med en gennemgående navigationsbar i toppen af browseren, så man hele tiden kan komme videre eller finde tilbage til udgangspunktet. Alle undersiderne åbnes i den store, nedre ramme og alle eksterne links åbnes i nye vinduer.

Siderne er lavet på min computer, en Acer 501T, som med sin begrænsede skærmstørrelse på 12,1" og opløsning på 800x600 gør, at siderne formentlig ser bedst ud i en lignende opløsning.

Har du kommentarer til mig er du altid velkommen til at skrive til mig på jeppe@steensgaard.com. Hvis det er mere rettet til opbygningen af hjemmesiden, kan du skrive til webmaster@steensgaard.com.